Juwelen kopen voor jezelf? Waarom niet!

Als je het nog nooit hebt gedaan, kan het kopen van sieraden voor jezelf in het begin een beetje desoriënterend zijn. Je geeft tenslotte een som geld uit voor iets dat je altijd wilt dragen; maar met wat online opzoekwerk en een leuk dagje shoppen, kun je jezelf trakteren op iets moois. Je zult de komende jaren zeker blij zijn met je aankoop. Of het nu gaat om een ​​diamanten rechterring die je in de gaten hebt gehouden, een edelsteenhanger, een tennisarmband of grote, sprankelende oorknopjes, er is zeker een exemplaar dat perfect bij jouw garderobe, jouw levensstijl en jouw budget past.

© pixabay.com

Ontdek je stijl

Wanneer je een mooi sieraad voor jezelf kiest, moet je bepalen wat voor persoonlijke stijl je hebt; kies dan iets dat bij die stijl past. Er zijn enkele dingen die je je kunt afvragen:

  • Waaruit bestaat je professionele garderobe? Ben je strak in het pak met hakken, of leef je voor casual friday elke dag van de week?
  • Ga je voor cocktails na het werk en ga je op zaterdagavond naar de opera? Of spendeer je liever de zondagmiddag met je hond in het park?
  • Draag je liever elegante kledingstukken, of is je garderobe meer minimalistisch en sportiever?

Het is belangrijk om grip te krijgen op deze dingen, want wanneer je je sieraden kiest, wil je ze laten stralen bij je outfit ​​- of je ze nu elke dag wilt dragen of enkel voor een avondje uit. Je zult langer gelukkiger zijn met je sieraden als je deze kiest met het oog op jouw stijl en levensstijl.

Basic of bombshell?

Ben je op zoek naar een juwelendoosje vol minimalistische juwelen die bij elke elke outfit passen, voor elke dag van de week? Heb je in je juwelendoos al een goede basis aangelegd? Zo niet, dan kan je daar starten met je zoektocht naar juwelen. Of ben je op zoek naar een ‘wow’-item – iets dat je draagt ​​voor speciale gelegenheden? Neem eens een kijkje bij Valmano. Zij hebben een heel uitgebreid aanbod sieraden en horloges.

Als je gaat voor een basic, denk dan aan diamanten studs – ze zijn elegant, minimalistisch en hebben veel sprankeling. Je kunt ook diamanten studs in karaatgewicht vinden die bij elk budget passen, waardoor ze een geweldige manier zijn om te beginnen met het samenstellen van je collectie fijne sieraden.

Ook een eenvoudige gouden ketting met een kleine diamant een geweldige aankoop. Zoals ook voor studs geldt, kun je de ketting met een steen krijgen die bij bijna elk budget past – en de heldere glans van een witte diamant past zeker bij elke outfit, van een zijden jurk tot je coolste leren jasje. Maak je minimalistische sieraden af ​​met een prachtige diamanten tennisarmband. Hoewel het over het algemeen geen budgetaankoop is, zal deze ultratwinkelende flexibele diamanten armband zeven dagen per week schitteren.

© pixabay.com

Ook een elegant horloge zal elke look een uprade geven. Uurwerken kunnen zakelijker of casual zijn, veel horloges zullen beide werelden overbruggen en zijn dan ook geschikt voor elke dag. Ze kunnen ook wat bling aan je pols toevoegen – veel dameshorloges zijn verkrijgbaar met diamanten op het bandje en/of klok.

Als je het gevoel hebt dat je al de basics hebt, overweeg dan om je te versieren met een aantal gedurfde stukken. Dit is het moment om zwarte en gekleurde diamanten en andere gekleurde edelstenen te overwegen. Zijn je favoriete uitgaansschoenen brandweerrode sandalen? Een hangende ketting met een karmozijnrode robijn of granaat voegt een sprankje verfijning toe aan elke gelegenheid.

Als je graag speciale evenementen bijwoont, zoals openingsavonden voor theaters of black-tie liefdadigheidsevenementen, zal een ring met een grotere edelsteen meteen de glamourfactor van elk ensemble versterken. Ga voor iets groters, kleurrijkers en gedurfder dan je gebruikelijke keuzes. Je zult willen dat elke avond zaterdagavond is.

Budgetvriendelijk

Als je investeert in een mooi sieraad, wil je – als slimme, moderne vrouw – binnen je budget blijven. Als je een stuk in gedachten hebt, overweeg dan om elke maand een klein bedrag op een spaarrekening te zetten totdat je het geld hebt voor dat speciale stuk. Speel je op je werk een loonsverhoging of bonus klaar, dan is dit de ultieme dag om jezelf in de watten te leggen en dat geld te besteden aan een item waar je elke keer dat je ernaar kijkt trots op jezelf zult zijn.

Zelfs als je met een wat beperkt budget werkt, kun je nog steeds sieraden voor jezelf kopen. Als je eenmaal een budget hebt bepaald, overweeg dan opties zoals een goudstuk zonder edelstenen (perfect voor het bouwen van je basisgarderobe), zoals een ketting of een eenvoudige zegelring. Als je echt iets speciaals wilt, bieden sommige van de minder bekende edelstenen een grote ‘wowfactor’ voor weinig geld. Ook zoetwaterparels vormen de perfecte keuze voor een elegante beloning die tevens betaalbaar is.